Nemzeti Bajnokság | madártoll

 
 

Nemzeti Bajnokság


 

Magyar Nemzeti Siklóernyős Bajnokság 2014 Krushevo, Macedónia

Az idei Magyar Nemzeti Siklóernyős Bajnokság, Krushevoban kerül megrendezésre (július 11-17.) az ukrán Near Birds klub által szervezett Ukrainian Open versenyhez társulva. Így ez a verseny Ukrán-Magyar Nyílt Siklóernyős Bajnokságként szerepel az FAI naptárban. Nyílt bajnokság, a rendezők szeretettel várnak pilótákat minden országból és mivel a PWC sorozat egyik színhelye lesz közvetlenül a versenyt követő héten, várhatóan számos világklasszis pilótával lesz alkalmunk együtt repülni.

http://sikloernyo.net


Siklóernyős Célraszálló Magyar Nemzeti Bajnokság

Jenes Győző megvédte korábbi bajnoki címét.

A pesszimista meteorológiai előrejelzés miatt csak 29 résztvevővel zajlott az idei Siklóernyős Célraszálló Nemzeti. Kaszás Sanyi és Ónódy Miki újra bevállalták, hogy a bizonytalan magyarországi viszonyok között meg merjenek hívni jeles külföldi versenyzőket és meghirdessék újra itthon a Magyar Bajnokságot.


Elmarad a Női Nemzeti

Sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a kevés számú jelentkező miatt, a 2008. szeptember végére tervezett 3. Női Siklóernyős Magyar Bajnokság elmarad.


Eged Kupa 2008

 

A verseny helye: Eger, Eged-hegy

Rendező: Eged Team

A verseny: Eged Kupa, Magyar Nyílt Nemzeti Bajnokság I. forduló


KirályNők

avagy tudósítás – miről is? merthogy van, aki szerint ez nem női nemzeti bajnokság; van, aki szerint az, de nem a 2., hanem az első. Mi – a rendezők, a zsűri és a résztvevő hölgyek túlnyomó többsége – tudjuk, hogy 2., hogy Női, hogy Siklóernyős, hogy Nemzeti, és hogy Bajnokság. Nekünk tehát:


A szervező szemével

Beszámoló az V. Nemzetközi és Országos Siklóernyős Találkozóról és az Első Siklóernyős Célraszálló Nemzeti Bajnokságról. (2007. július 20-21-22)
Hajdúszoboszló
A már hagyományosnak tekinthető hajdúszoboszlói siklóernyős találkozó adott helyet arra, hogy a siklóernyős pilóták is kipróbálják ennek


A Legek Nemzeti Bajnoksága - 7. Menyhárt Éva Emlékverseny

Buzády György, Gyuri Bácsi a Magyar Repülőszövetség alelnöke ezzel summázza az idei emlékverseny eredményhirdetésén az eltelt nyolc nap eseményeit. Nyolc versenynap, ezalatt három zivatarközeli feladat, nyolc értékelt nap pihenés nélkül és ennek eredményeképpen az igazi versenyzők pattanásig


Mikro-klímaváltozás - Eged Kupa 2007

Ebbe a városba mindig hazajövök. Innen csángáltam el harminc éve, de nemcsak emiatt. Ezen a hegyen láttam először siklórepülőket, akik kertifólia-szárnyukon egy addig elképzelhetetlen szabadság embermadaraiként köröztek gyönyörű középkori városom fölött – meg a szélén terpeszkedő Csebokszari lakótelepnek a CCCP betűket formázó betonkalickái fölött.


Szakbizottság

HFFA

 • Mentőernyő
  s-l1600_2.jpg
  550
  HUF
  hassa01
  2017/02/23
 • Szárny
  Nova_Phantom_45.jpg
  36000
  HUF
  gyj
  2015/04/09
 • Szárny
  hirdet.JPG
  150000
  HUF
  [névtelen]
  2013/04/21

keresés

belépés

linkek