Tisztelt Pilóták!

A szezon véget ért. Volt már ennél jobb is meg rosszabb is. Ha mégis értékelnem kellene, akkor inkább " az átlagosnál kissé jobb" jelzőt használnám. Gratulálok a rangsorban lévő minden pilótának!!! Évről évre nő a hazai versenysport ázsiója, ami szinte biztos garanciája az egész magyar siklóernyőzés fejlődésének.

Tekintve a fokozott érdeklődést, a 2009- évi világbajnokságra utazó csapat tagjairól először a szakbizottságnak teszek javaslatot. Amennyiben a szakbizottság ezt jóvá hagyja 2008 november 30.-ig ezeket a neveket közzéteszem.

A csapat összeállításánál - ahogy azt az év elején elmondtam - kiemelten veszem figyelembe a WPRS rangsort, ezután pedig az idei hazai rangsort és versenyeredményeket.

A pilóták közötti választásomnál nemcsak az idei, hanem olyan versenyeredményeket figyelembe vettem ahol az érintettek egymással versenyeztek.
Sajnos az elmaradt utolsó válogató verseny miatt néhányan a reálisnál hátrébb végeztek a rangsorban, ezt is belekalkuláltam.

A Mexikóba utazó csapat összeállításánál olyan pilótákat fogok kijelölni, akik várhatóan a legeredményesebben képviselik az országot.
A részvétel anyagi bázisa egyelőre bizonytalan így az is előfordulhat, hogy csak olyan pilóták mennek majd akik tudják finanszírozni a részvételüket.
Szinte biztosan mondom, hogy a 2009. évi válogató versenyek között ott lesz az ausztriai /Abtenau/ elő EB!!!

A többiről év elején teszek javaslatot.
Simonics Péter