MRSZ visszakapta Karbantartási Engedélyét

Tisztelt Klubvezetők, Kedves MRSZ tagok, Pilóták!
 
Tájékoztatlak Benneteket, hogy mai napon az MRSZ visszakapta Karbantartási Engedélyét. Az engedélynek nincs lejárati határideje, tehát nem ideiglenes.
 
Köszönöm mindenkinek, akik a munkában részt vettek és segítettek a jogosultság visszaszerzésében.
 
Mint tudjátok, ezen engedély elvétele miatt függesztették fel Üzembentartási engedélyünket is. Ez utóbbi visszaszerzésén dolgozunk most. A tavaly április 27-én beadott Üzembentartási Kézikönyv ismételt beadását kérte a Hatóság. A múlt hét elején történt beadás óta több javítási igény merült fel a Hatóság részéről, melyeket Simon Sándor Főtitkár úr folyamatosan vezet át. Terveink szerint a jövő hét elejére ezzel a munkával elkészül. Mint tájékoztatójából tudjátok, a Hatóság soron kívüli eljárásban kezeli az ügyet. Az eredményről azonnal tájékoztatást kaptok.
 
Január 31 volt a 2012 évi MRSZ tagdíjak kedvezményes és szavazati jogot biztosító tagdíj befizetésének határideje. Nagy örömmel konstatálom, hogy minden szakágunk befizette a tagdíjakat. Bár az összesítés még folyamatban van, előzetesen jelenthetem, hogy a befizetett taglétszám csaknem eléri a 2011-es rekord szintet. Amint a számlálás, illetve a befizetések azonosítása megtörténik, tájékoztatlak Benneteket. Minden esetre az MRSZ vezetése nevében szeretném megköszönni, hogy a nehéz időkben is kiálltok a Szövetség mellett, bíztok abban, hogy az akadályokat vesszük és képesek leszünk a megújulásra, amely erős Szövetséget eredményez. Megigérem, hogy az elkezdett munkát mindaddig folytatni fogjuk, amig a bizalmat érezzük, akkor is, ha ehhez rengeteg konfliktust kell felvállalnunk.
 
Jó téli felkészülést kívánok a szezonra!
 
Sportbaráti üdvözlettel,
 
Kecskeméti Tamás
Elnök
Magyar Repülő Szövetség